Ga naar de inhoud

Onder de noemer ‘Bakken en Blijven Plakken’ organiseren we periodiek, op steeds een andere plek, een verbindend kook-moment. Een kok / persoon met interesse in multicultureel koken geeft dan een gratis workshop aan een groep participanten. Deze deelnemers worden gezocht door telkens twee organisaties, die misschien op het eerste zicht niet direct met elkaar in contact komen.

De participanten volgen dan de kookworkshop.

Wanneer de gerechten klaar zijn, wordt er gegeten met de kok en de deelnemers. We laten ook iedere participant maximaal twee gasten uitnodigen. Zo krijgen we ongeveer 50 ‘eters’ per evenement.

Tijdens de maaltijd zijn er fiches met mogelijke gespreksonderwerpen. Dit hoeft niet gevolgd te worden, maar kan een fijne conversatie-starter vormen.

Ons doel? Organisaties en personen samenbrengen die voorheen misschien nog geen contact hadden. Samen koken, samen eten, leidt tot verbinding. 

Interesse om hier eens aan deel te nemen, of heeft u / uw organisatie een keuken die u hiervoor kan openstellen? Contacteer dan: fred@hartbovenhard.be.