Ga naar de inhoud
Datum 5 maart 2024
Tijdstip 19:30
Locatie De Groene Waterman, Wolstraat, Antwerpen, België
Organisatie Nationaal

Op alle vlakken stapelen de problemen zich op: werk, woning, pensioen, school, klimaat, oorlog, migraties. Mensen voelen zich buitenspel gezet, zijn boos op de politiek, die niet snapt waar zij van wakker liggen.

Politici als Tom Van Grieken in Vlaanderen, en als Wilders, Meloni, Le Pen en Orbán in het buitenland, proberen er munt uit te slaan. Maar in wiens belang? Wie wint en wie verliest als zij het voor het zeggen hebben? Hart boven Hard’er Marijke Persoone zocht het uit.

Ellen De Soete getuigt over het verzet van haar moeder tegen de nazibezetting en hoe zij de fakkel van haar overnam. Opdat haat en uitsluiting niet het laatste woord zouden krijgen.

‘Wiens Belang?’ is een stut en steun voor gesprekken in de buurt, op de werkvloer, in de school, in je vereniging. Een must-have voor iedereen die de strijd met extreemrechts aan wil gaan!


Marijke Persoone en Ellen De Soete zijn beschikbaar voor wie een boekvoorstelling of vormingsinitiatief wil organiseren. Hiervoor mag je mailen naar info@hartbovenhard.be.