Ga naar de inhoud
Datum 29 mei 2024
Tijdstip 14:00
Locatie Gent
Organisatie Nationaal

Hart boven Hard komt samen in Gent op woensdag 29 mei!
(adres: Speldenstraat 1, 9000 Gent


Het wordt een echte doe-dag, we hopen met veel te zijn en voorzien volgende acties: 
 

14u-17u 

Een groep denkt na over een activiteit die in heel Vlaanderen en Brussel kan plaatsvinden op maandag, dinsdag en woensdag (10, 11 en 12 juni), daags na de verkiezingen van 9 juni. Een ritueel om samen te komen na de uitslag van de federale, Vlaamse en Europese verkiezingsuitslag.

14u-17u en 18u-21u 

Een groep trekt enkele wijken van de stad Gent in met veeeel plakband en gaat de hele namiddag campagnemateriaal van het Groot Verzet en SOS Stem op Solidariteit ophangen en verspreiden. We nemen maximaal foto’s van onze plakronde. We kiezen samen in welke delen van Gent we op ronde gaan. 

14u-17u en 18u-21u 

Een groep denkt in de namiddag na over hoe we het Groot Verzet en het campagnemateriaal Stem op Solidariteit zo massaal mogelijk op sociale media kunnen posten. In de avondsessie (als veel burgers meer met  sociale media verbonden zijn) wordt de regen aan verzets- en solidariteitsberichten gelanceerd.
 

Laat je weten aan eline@hartbovenhard.be als je er kan bij zijn?

En zo ja, voor welke sessie? 
 

We voorzien niet alleen het nodige actiemateriaal maar ook dranken en catering voor dorstige kelen en hongerige magen. 

Heel graag tot dan ! Het verzet doen we met velen ! 

PS: Voor de Gentenaars die geïnteresseerd zijn in de verbindende kookmomenten die binnenkort zullen georganiseerd worden onder de noemer ‘Bakken en Blijven Plakken’. Hiervoor vindt de eerste vergadering plaats op diezelfde 29 mei om 20u in Op de Wolken (Warandestraat 13, Gent). Wil je hier graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar fred@hartbovenhard.be