Ga naar de inhoud

Op 15 juni plannen we opnieuw een dialoog over psychische zorg. We gaan die dieper in op de rol die steden en gemeenten, GGZ-netwerken en eerstelijnszones kunnen opnemen om buurtgerichte zorg vorm te geven. (Deze dag bouwt verder op de dialoog in De Serre op 13 april, maar je kan zeker ook aansluiten als je er toen niet bij was.)

Het programma:

  • Onthaal vanaf 9.30u.
  • Om 10u gaat Peter Dierinck (vzw Psyche) in gesprek met Steven Gillis (dienst Regie Gezondheid en Zorg), Ilse De Neef (Regionaal Netwerk GGZ Het Pakt) en Koen Berwouts (Eerstelijnszone Gent).  
  • Daarna gaan we met elkaar in dialoog. Wat kunnen we leren van deze en eigen praktijken en ervaringen? En wat onthouden en plannen we voor de beleidsbeĆÆnvloeding waar we als burgerbeweging Hart Boven Hard op willen inzetten?  
  • Na een broodjeslunch delen we onze inzichten. 
  • We sluiten af om 14u.

Ben je welzijnswerker, professional in de GGZ, burger met psychische kwetsbaarheid of familielid/vriend, heb je een beleidsfunctie in de sector van gezondheid en welzijn of ruimer … Je bent van harte welkom. Hoe meer perspectieven, hoe rijker de dialoog.

Praktisch:

Deze dialoog gaat door in De Broederij, Standaertsite 1, 9050 Ledeberg (routebeschrijving).

Deelname is gratis. Schrijf je wel in via deze link. Na inschrijving ontvang je meer details over het programma. Kan je er niet bij zijn en wil je op de hoogte blijven, laat het ons ook weten via dezelfde link.