Ga naar de inhoud

Het Groot Verzet is een campagne van Hart boven Hard samen met middenveldorganisaties, vakbonden en de cultuursector. We zijn bezorgd om de verkilling die we overal rondom ons zien, en we willen tonen dat er in heel Vlaanderen initiatieven bestaan die zich verzetten tegen deze ruk naar rechts.

Over heel Vlaanderen willen wij driehoeken vormen. Driehoeken van het verzet. Wil jij zelf ook een driehoek organiseren? Laat het ons weten via info@hetgrootverzet.org!

Nieuws over Het Groot Verzet

Marijke Persoone, voortrekker van Hard boven Hard sinds het prille begin, schreef een boek waarin ze het sociale gelaat van Vlaams Belang ontmaskert en echte sociale alternatieven naar voren schuift.

Meer lezen

Op 28 februari 2023 kwamen we voor het eerst op straat met Het Groot Verzet. We vormden een eerste driehoek, en er zullen er nog meer volgen. In de komende maanden zullen we blijven groeien. Samen maken we het verzet groot!

Meer lezen

Activiteiten binnen Het Groot Verzet

September wordt een belangrijke maand: wellicht is één regering nog aan het gevormd worden, terwijl de volgende al gekozen moet worden. Hét moment dus om te laten horen dat extreemrechts in het beleid geen optie is voor ons!

Meer lezen